Noul antrenor al lui FC Arges, Dorinel Munteanu l-a cerut pe Adrian Neaga. Jucatorul crescut la Pitesti si consacrat la Steaua evolueaza in Coreea. “Stiu ca are o clauza eliberatoare. O sa vorbesc aici, cu conducerea, si cu el, pentru ca m-ar ajuta foarte mult”.

Anul trecut, in noiembrie, Gica Hagi l-a dorit in lotul Timisoarei. Poli i-a facut o oferta consistenta de salariu - 180 000 de euro anual. Problema a constituit-o dimensiunea clauzei de reziliere - un milioan si jumatate de euro...

Rica Neaga a parasit Steaua dupa meciul tur cu Valencia (februarie 2005). Stiind ca are o intelegere cu o echipa din Coreea, avantajoasa si pentru club (1 milion de euro), antrenorul Walter Zenga nu l-a folosit pe Mestalla.

Transferul lui Neaga a fost acceptat cu bucurie de patronul Stelei, deranjat de personalitatea atacantului. Conflictul “de vestiar" s-a accentuat in momentul in care atacantul ramasese neplatit o perioada, desi Becali se laudase peste tot ca Steaua este singurul club cu plata contractelor “la zi”.

Neaga a ramas un “stelist”, in pofida divergentelor cu Zenga si Becali. Publicul din Ghencea l-a adoptat in special in momentul in care, revenit dupa o scurta experienta araba, a ajutat echipa Steaua printr-o evolutie complet schimbata.