Kevin Federline va deveni din nou tata. Se pare ca Federline, despre care s-a spus de curand ca intentioneaza sa se impace cu Britney Spears, nu stie ca fosta lui iubita Shar Jackson asteapta cel de-al treilea copil, informeaza monstersandcritics.com.

O sursa a declarat pentru revista America’s Star: ”Shar vrea sa ii impartaseasca lui Kevin aceasta veste minunata, insa ii este teama de modul in care acesta va reactiona. Nu stie daca va fi incantat sau suparat.

Se gandeste daca Kevin mai vrea sa nu inca un copil. La urma urmei, el mai are cu Shar doi copii si cu Britney inca doi, asa ca inca unul nu ar fi o problema. Shar viseaza ca se vor casatori si isi vor creste copiii impreuna. Ar fi foarte fericita sa isi petreaca restul vietii alaturi de Kevin.”

Shar - care mai are o fetita in varsta de 4 ani, Kori, si un baiat, in varsta de doi ani, Kaleb, impreuna cu Kevin - este insarcinata in sapte saptamani. Ea este convinsa ca acest copil este al lui Kevin pentru ca nu a mai avut relatii cu nimeni altcineva.

Kevin mai are doi copii impreuna cu Britney Spears, Sean Preston (in varsta de 21 de luni) si Jayden James (in varsta de 9 luni).

De curand s-a anuntat ca Federline si Spears doresc sa redevina un cuplu. Cei doi s-au intalnit in sectret si au discutat despre relatia lor, hotarand ca merita sa mai dea o sansa casniciei lor.