Liderul Ligii 1, CFR Cluj si-a insusit rapid una dintre legile nescrise ale fotbalului: "un club profesionist nu lasa nimic la voia intamplarii".

Chiar daca diferenta dintre gruparea feroviara si campioana "en titre", Dinamo este de 13 puncte, ardelenii nu scapa nicio ocazie pentru a lua pulsul unei echipe care nu si-a spus ultimul cuvant in lupta pentru titlu.

Profitand de intreruperea campionatului, antrenorul clujenilor, Ioan Andone si-a facut timp si pentru o vizita prin curtea lui Dinamo, formatie pe care a pregatit-o intre 2003 si 2005 si la care a jucat timp de 7 sezoane.

Dupa ce "i-a spionat" pe alb-rosii la partida amicala castigata cu 4-0 in fata echipei din liga a treia, AS Clinceni, "Falcosul" i-a imbratisat pe fostii elevi ai sai, insotindu-i ulterior la o "recuperare calduroasa" facuta la sauna de la vestiarele stadionului din Soseaua "Stefan cel Mare".

"Ce naiba, chiar nu mai am voie sa vin pe aici, pe la Dinamo, dupa cate am facut pentru acest club?" a rabufnit "Ando" iritat de intrebarile iscoditoare ale jurnalistilor.

Amicalul Dinamo-AS Clinceni, 4-0, s-a disputat pe arena "Florea Dumitrache", golurile echipei antrenate de italianul Walter Zenga fiind marcate de Danciulescu, Bostina, Claudiu Niculescu si Fernandez.