Fostul mare international roman, Gica Popescu continua seria evenimentelor caritabile inceputa in 2004 pe stadionul "Ion Oblemenco" din Craiova, unde "Baciul" a avut parte de o retragere fastuoasa din fotbal.

A 4-a editie a evenimentului "Seara Campionilor", programata sa aiba loc in mai 2008, in Romania, a fost prefatata la Milano, Gica Popescu, Gica Hagi si portughezul Luis Figo anuntand intr-o conferinta de presa perfectarea meciului dintre Stelele Romaniei si o selectionata World Stars condusa de vedeta lui Inter.

Potrivit lui Gica Popescu, echipa "tricolora" va avea in componenta pe cei mai valorosi jucatori ai fotbalului romanesc din anii '70 si pana in prezent, singura incertitudine fiind reprezentata de programul nationalei lui Victor Piturca inainte de Euro 2008.

De partea opusa, Luis Figo a precizat ca va aduce multe "nume grele" la meciul din Romania, Patrick Vieira, Rui Costa, Makelele sau Ronaldo fiind doar cativa dintre cei mai buni prieteni ai starului portughez de la Internazionale Milano.

La finalul conferintei de presa, Hagi, Gica Popescu si Figo, alaturi de Cristian Chivu si Patrick Vieira, de asemenea prezenti la acest eveniment, au oferit spre vanzare cate un tricou cu autograf, sumele incasate urmand sa fie donate unui nou nascut din Romania cu grave probleme medicale.