Fanii extaziati cantau fara incetare imnul Greciei si strigau “Cupa! Cupa!“. “Este un vis devenit realitate!“, a spus un suporter elen in pragul nebuniei.

SOSIRE. Avionul care i-a adus pe greci a aterizat la ora 19:15 si a trecut pe sub un arc de apa, realizat cu ajutorul a doua masini de pompieri.

La coborarea din aeronava, jucatorii si antrenorul Otto Rehhagel au fost intampinati de ministrul grec al Sporturilor, Georgios Orfanos, si de membri ai personalului aeroportului, care scandau: “Suntem cei mai buni din Europa! Aduceti-ne Brazilia!“.

Fotbalistii eleni au aparut pe scara avionului, avandu-i in frunte pe capitanul echipei, Theodoros Zagorakis, si pe selectionerul german, care au prezentat trofeul suporterilor.

ISTERIE. Autocarul cu care jucatorii greci au fost transportati in centrul Atenei a fost intampinat pe drumul de la aeroport de alte mii de suporteri. Sute de motociclete si de masini au insotit autocarul pe parcursul celor aproximativ 30 de km, pasagerii lor fluturand drapele alb-albastre. Ajunsi la stadion, grecii au inceput sarbatoarea alaturi de suporterii lor.

REHHAGEL STA PANA IN 2008

Conform presedintelui Federatiei de la Atena, Vasilious Gagatsis, selectionerul Otto Rehhagel si-a prelungit contractul pana in 2008. “Otto tocmai si-a prelungit contractul cu noi, nu doar pana in 2006, ci pana in 2008. Aici se va retrage, cel putin asa mi s-a confesat“, a afirmat liderul forului elen.

Interesant este ca antrenorul care a condus Grecia spre titlul european a fost plasat in aceste zile printre posibilii succesori ai lui Rudi Voller la carma nationalei Germaniei, mai ales dupa refuzul lui Otmar Hitzfeld de a prelua conducerea tehnica a “mannschaft-ului“ din cauza sotiei.