Cassa Locco a dat tonul show-ului, invitandu-l apoi in scena pe un cunoscut suporter dinamovist, Cristi Geambasu, sa intoneze imnul dinamovist. Apoi, Nick a interpretat in premiera o melodie compusa special, chiar cu o seara inainte, pentru acest eveniment. Dupa aceea, s-a trecut la prezentarea intregului staff dinamovist.

Balul a fost deschis de secundul Manu si doctorul Batineanu, care au parcurs jumatate de stadion intr-o masina decapotabila, dupa care s-au urcat pe o scena aflata in fata tribunei I. Jucatorii au fost adusi, rand pe rand, tot in respectiva masina decapotabila, pe scena, si de fiecare data cand un fotbalist cobora din masina, din dreptul tribunei II izbucnea un foc de artificii.

Dupa cum au marturist prezentatorii spectacolului, cele mai mari probleme le-au avut cu Vlad Munteanu, care a intarziat sa-si faca aparitia pe teren din cauza ca nu-si daduse cu gel. La spectacolul de miercuri seara, cei mai aplaudati fotbalisti au fost Danciulescu, Florentin Petre si Niculescu.

In ceea ce-l priveste pe primul, in momentul in care a coborat din masina, mascota echipei s-a asezat in genunchi si a dat sa-i sarute ghetele cu care fotbalistul a devenit golgheterul campionatului. Dupa ce si antrenorul Andone a luat loc pe scena, si-a facut aparitia Marian Dragulescu, care le-a daruit jucatorilor un catelus ce avea legata la gat o funda in culorile alb si rosu.

Finalul spectacolului a insemnat un mare foc de artificii, in timp ce in boxe rasuna imnul "cainilor", iar in tribuna suporterii dansau si fredonau melodia care i-a purtat pe dinamovisti spre event. Tot miercuri seara, Valentin Alexandru si Sorin Satmari i-au inmanat lui Danciulescu trofeul, dar si un imens buchet de flori, pentru cel mai prolific atacant din Divizia A in sezonul 2003/2004.

Spectacolul de lumini si muzica a fost continuat si de un spectacol fotbalistic, pentru ca Dinamo a invins fara probleme Sportul Studentesc, cu scorul de 4-1. Iar eroul partidei a fost, ca si in campionatul trecut, Ionel Danciulescu, autor a doua goluri.

Daca anul trecut atacul era punctul forte al dinamovistilor, in acest sezon, Andone pare sa puna mai mult accent pe faza defensiva, in timp ce atacul este lasat in seama trioului Danciulescu, Niculescu, Petre. De altfel, cei trei au evoluat impreuna pana la jumatatea celei de-a doua reprize si au creat cateva faze de joc care au ridicat in picioare publicul prezent in "Groapa".

Golul marcat de studenti, in finalul meciului, ca urmare a unei greseli din partea portarului Gaev a umbrit un pic sarbatoarea fanilor dinamovisti.