In ultima vreme, frumoasa cantareata Anna Lesko a aparut la bratul mai multor barbati cunoscuti din Romania. Desi era "cuplata" de mai bine de sapte ani cu omul de afaceri Irinel Columbeanu, interpreta din Chisinau nu s-a sinchisit sa se afiseze cu Marian Ionescu, liderul trupei "Directia 5", un cunoscut aventurier mioritic.

Asa au inceput si problemele in cuplu cu Irinel, care, suparat pe atitudinea iubitei sale, si-a gasit consolarea in bratele altei femei. De aici pana la o separare nu a fost decat un pas. Anna si Columbeanu s-au despartit, toata lumea aratand acuzator spre Marian. Cu toate acestea, surpriza...

La scurt timp de la "divortul" de afacerist, domnisoara Lesko nu s-a mai aratat in lume cu Marian Ionescu, a preferat compania altor persoane, precum Ion Tiriac si un celebru magnat de televiziune din Romania. Sa fi vrut Anna doar barbati cu o anumita pozitie sociala si bani in cont? Sa fi fost vorba de diversitate? Cine stie?...

Cert este ca Lesko nu a rezistat prea multa vreme fara "iubitelul" Marian, la care se pare ca s-ar fi intors recent. O dovada in acest sens este si faptul ca, duminica seara, cei doi porumbei au fost vazuti impreuna, tinandu-se de manuta la meciul de fotbal Steaua-FC National.

Anna si Marian au stat la tribuna oficiala si, pe toata perioada partidei, s-au comportat ca niste adolescenti indragostiti.