Unul dintre cele mai trainice cupluri din show-biz-ul romanesc este cel format din solistul trupei Parlament, Doru Isaroiu, si cantareata Liliana Fedorca.

Cei doi s-au logodit de ziua Lilianei, pe 19 august, si planuiesc o nunta ca in povesti abia in toamna anului viitor. Timp berechet pentru a putea face pregatirile unui eveniment de amploare. Revista Story povesteste in amanunt cum a inceput povestea de dragoste a celor doi si cam ce ganduri au pentru viitoarea nunta.

Doru i-a cerut mana Lilianei chiar de ziua ei, pe 19 august, la miezul noptii, exact la ora cand s-a nascut ea. El i-a daruit un inel de logodna din aur alb si galben, cu diamant si impreuna au stabilit ca nunta sa aiba loc in toamna viitoare. Doru i-a ascuns inelul printre mai multe cadouri, dorind ca surpriza descoperirii acestuia in mormanul de atentii sa fie cat mai mare.

Raspunsul afirmativ a venit deindata. Incantata peste masura, Lili s-a destainuit unor prietene ca isi doreste o rochie de mireasa alba, cu trena, scurta in fata si lunga in spate.

Iubirea dintre cei doi, care se alinta cu „Papusica“ si „Ursul“, se rasfrange in mod pozitiv si in cariera lor muzicala. Pentru urmatorul album, Liliana s-a decis sa cante iarasi cu sora sa, Manuela, sub acelasi nume de scena, „Elixir“. Doru este cel care le-a compus cateva piese, textele urmand a fi scrise de Lili.

Cat despre copii, cei doi isi doresc foarte mult urmasi, dar, pentru moment, nu au timp de acest lucru. Au declarat insa ca nu conteaza daca Lili va ramane insarcinata inainte sau dupa nunta. Cand va fi, va fi. Nu vor sa programeze acest eveniment.

Relatia lui Doru cu Lili a inceput in urma cu trei ani, ca intr-un film romantic. Liliana era sa il calce cu masina pe strada. Conducea si vorbea la telefon si nu a observat cand Doru a traversat strada. Apoi s-au recunoscut. Ea a fost uimita ca acesta nu s-a suparat. Mai mult, el a rugat-o sa il duca doar pana in centru. De aici pana la a iesi impreuna nu a fost decat un pas.

Doru a invitat-o la un film, si de atunci au ramas nedespartiti. De doi ani si jumatate locuiesc impreuna, in apartamentul ei.