Anna Lesko a filmat cu multe peripetii ultimul videoclip pentru piesa „Nu mai am timp“. Pentru ca s-a vrut a fi o productie aparte, au fost alese trei locatii inedite. Prima - o casa care a apartinut regelui Mihai, unde Anna a filmat primele scene intr-o camera in care s-a „montat“ gazon natural, pe care au fost „plantate“ 22 de telefoane fixe.

Apoi, echipa de filmare s-a mutat in podul locuintei mai sus-amintite. Acolo a fost adusa si montata o cada, cu apa calda, „inconjurata“ de gazon si in care Anna s-a cufundat. Apoi, peste artista s-au turnat vreo zece galeti cu cuburi de gheata. In ciuda frigului, Anna a purtat o tinuta sexy, din voal si matase, la care s-a adaugat o blanita naturala din vizon.

Cea de-a doua locatie a fost o piscina exterioara de la Baia Grivita, fara apa, plina doar cu frunze uscate de artar. Ultima locatie a fost pe o strada din zona Timpuri Noi. Acolo, Anna s-a intalnit cu Alex, rapper-ul din piesa ei, si au filmat in fata unei cabine telefonice. Pentru a putea face rost de acest decor, echipa spune ca a dat spaga la RomTelecom.

Apoi, ultimele cadre s-au tras cu Anna jucand golf pe un gazon natural, „montat“ pe o strada.