La mijlocul anilor ’80, Stefan Banica Jr. facea furori printre tinerele femei de pe plaiurile mioritice. Rolul sau, de baiat frumos, inteligent si bun, din miniseria "Liceenii" i-a adus o popularitate extraordinara. Toti adolescentii se identificau cu el, fetele il iubeau la nebunie, ce mai, era mai cunoscut decat oricare alt actor de la Hollywood.

Din pacate, dupa acel succes nebun cu "Liceenii", Banica Jr. a jucat in cateva pelicule de mana a doua care nu au mai avut impactul dorit in randul publicului. Acest lucru l-a determinat pe Stefan sa renunte la filme, preferand o cariera de cantaret. Pana de curand, cand a acceptat, surprinzator pentru toata lumea, un rol negativ, in serialul politist "Baieti buni" de la PRO TV.

Dupa ce a fost curtat de nenumarate televiziuni, Stefan Banica Jr. a ales sa fie "baiat rau" in primul serial politist romanesc, "Baieti buni", difuzat de PRO TV. Pana in luna decembrie cand va sustine deja traditionalul concert de Craciun, Banica Jr. isi va imparti timpul intre repetitii, inregistrari si filmarile pentru mult-asteptatul serial politist pregatit de Media Pro Pictures.

Primul personaj negativ din cariera

"E o mare provocare actoriceasca pentru mine, pentru ca voi interpreta primul rol negativ din experienta mea", a declarat plin de entuzism actorul. Banica Jr.

experimenteaza cum este sa fie "baiatul rau", mai ales ca el este convins ca in viata nu exista oameni mereu buni sau mereu rai: "Oamenii sunt complecsi, iar personajul meu are si mult umor, este un mafiot simpatic caruia ii place sa para un fel de "Nasul" sau de "Tony Soprano", dar care in loc sa stea intr-un restaurant italian, se asaza neaos la un mic cu mustar.

Este chiar amuzanta diferenta dintre ceea ce vrei sa pari si realitatea", povesteste actorul.

"Banica Jr. este un mafiot simpatic, caruia ii place sa para un fel de «Tony Soprano», dar care, in loc sa stea intr-un restaurant italian, se asaza la un mic cu mustar."

Distributie de zile mari

"Baieti buni" va fi astfel primul serial politist realizat in ultimii cincisprezece ani care reuneste nume de referinta nu numai din cinematografie si teatru, cat si din televiziune. Cei doi detectivi vor fi interpretati de Dragos Bucur si Cabral, acesta din urma avand avantajul experientei sale in artele martiale.

Florin Calinescu va juca rolul sefului, capitanul de politie intotdeauna nervos, dar care ii protejeaza pe cei mai buni oameni ai sai. In distributie mai sunt si alte vedete din show-bizz, numele lor urmand a fi dezvaluite de "Media Pro Pictures" cu doar cateva zile inaintea difuzarii primului episod.