Fotbalistul brazilian al echipei Real Madrid, Ronaldo, si modelul Daniela Cicarelli au decis sa se desparta, la doar trei luni dupa ce si-au consfintit relatia intr-un castel din Paris.

Conform cotidianului spaniol "Mundo Deportivo", zvonurile despartirii au aparut dupa ce internationalul brazilian a aparut fara Daniela, desi aceasta se afla la Madrid, la petrecerea lui David Beckham, ocazionata de implinirea a 30 de ani.

Ronaldo si Daniela Cicarelli si-au consfintit legatura in cadrul unei ceremonii ce a avut loc, la 14 februarie, la castelul Chantilly din Franta, in prezenta a 250 de invitati. La 26 aprilie, Daniela Cicarelli a suferit un avort spontan, la numai o luna dupa ce a anuntat ca este insarcinata.

Cicarelli a fost internata la spitalul "Albert Einstein" din Sao Paulo, dupa ce s-a simtit rau in timp ce inregistra emisiunea sa pentru postul de televiziune MTV-Brasil.

Petrecere de 700.000 euro pentru Beckham

Petrecerea organizata de David Beckham in localul "Buddha del Mar" cu ocazia implinirii a 30 de ani l-a costat pe internationalul englez nu mai putin de 750.000 de euro. La ea au participat numerosi coechipieri de la Real Madrid, in frunte cu Iker Casillas, Luis Figo, Ivan Helguera, Michel Salgado, dar si antrenorul Vanderlei Luxemburgo, insotit fiica sa.

Toti invitatii au sosit cu masinile personale, exceptie facand Thomas Gravesen, care a venit cu taxiul. Au mai fost prezenti modelul Elle McPherson, actrita Liz Hurley si logdnicul sau Arun Nayar, fosta componenta a trupei Spice Girls, Geri Halliwell, dar si partenerul lui Elton John, David Furnish.