Grupul media detinut de omul de afaceri Sorin Ovidiu Vintu va lansa, incepind cu 1 mai, un post TV dedicat in exclusivitate mediului de afaceri. The Money Channel, o televiziune de stiri financiare si de business, va fi lansata oficial pe 1 mai.

Postul va oferi, 24 de ore din 24, imaginea evenimentelor financiare si bursiere ale zilei si promite o analiza pertinenta si exhaustiva a mediului de afaceri intern si la nivel global.

The Money Channel va marca deschiderea Bursei, printr-un jurnal de stiri complex. Vor fi prezentate si analizate cotatiile actiunilor, cursurile de schimb, piata futures si forex. Telespectatorii vor afla in timp real care este variatia procentuala intre pretul momentului si cel de inchidere al zilei precedente.

Informatiile si analizele vor fi furnizate de o echipa de jurnalisti specializati in domeniul economic, condusa de Lucian Sirb, directorul televiziunii, Dan Apostol, editor-sef, si Radu Soviani, Newsgathering Manager.

Grila de programe cuprinde emisiuni de analiza a riscurilor si mizei pietei bursiere, valutare si financiare, flash-uri informative din 15 in 15 minute, talk-show-uri, care-si propun sa ofere informatiile necesare oamenilor de business.

Se asteapta sugestii in avanpremiera

The Money Channel propune telespectatorilor un experiment inedit. Incepind din 17 aprilie, pe parcursul a doua saptamini, acestia vor putea urmari, in premiera, imagini din culisele etapei premergatoare lansarii oficiale a unui post de televiziune.

Citeste articolul complet in Cotidianul