Se pare ca Heather Mills McCartney a fost lasata pe langa usa luni seara, din cauza ca Sir Paul a schimbat yala la usa casei in care cei doi au locuit impreuna cu ceva timp in urma. Heather a fost foarte uimita in momentul in care a vazut ca personalul angajat a lui Sir Paul a chemat politia, dupa ce garda ei de corp a incercat escaladeze zidul proprietatii.

Heather, in varsta de 38 de ani, venise sa isi vada fetita in varsta de doi ani, Beatrice, si il anuntase pe Sir Paul cu ceva timp inainte. Se pare ca Sir Paul, care nu se afla acasa in momentul in care s-a petrecut incidentul, a neglijat sa isi anunte angajatii despre aceasta intelegere.

Dupa ce a aflat ca Sir Paul a schimbat incuietorile casei ca urmare a despartirii lor, Heather a incercat sa obtina o explicatie, dar a primit nici una.

In momentul in care garda de corp a lui Mills a incercat sa patrunda in casa, angajatii lui Paul McCartney au banuit ca acesta este un intrus si au chemat imediat politia. Drept urmare Heather a fost nevoita sa explice politistilor intreaga situatie.

Sir Paul si Heather Mills nu au comentat acest incident, dar un apropiat al fostului cuplu a declarat ca Heather s-a simtit foarte umilita si jignita in urma acestui incident