Pop starul Michael Jackson crede ca avocatii sai au complotat impotriva sa pentru a-l falimenta.

Purtatorul de cuvant al starului a declarat: “Michael a devenit suspicios in privinta persoanelor pe care le-a desemnat sa actioneze in favoarea sa de mai multa vreme. S-a dovedit ca acestea nu au actionat intotdeauna pentru a-I urmari interesele.Jackson a obtinut documente care indica una din cele mai mari conspiratii din istoria showbiz-ului.”

Problemele financiare au fost in topul stirilor pana cand a fost absolvit de acuzatiile de molestare a unui copil, anul trecut.

Potrivit www.bbc.co.uk, Raymone Bain, purtatoarea de cuvant si managerul lui Michael Jackson, nu a mentionat numele persoanelor suspectate de conspiratie.

Aceasta a spus insa ca Jackson a realizat aceasta conspiratie in momentul in care i-au fost trimise documente care dezvaluiau planul facut intentionat de cativa dintre avocatii, asociatii si consilierii sai pentru a-l aduce la faliment.

Raymone a mai declarat ca nu se stie inca motivul pentru care unii asociati ai artistului au planuit sa il falimenteze. “Asta incercam sa aflam si noi acum. Dl Jackson nu este surprins sau socat. A fost intotdeauna suspicios in privinta acestora.”

Jackson sa afla momentan in Europa, unde inregistreaza un nou album.