Cosmin Olaroiu la finalul meciului: Cand Gigi Becali vorbea de Liga Campionilor credeam ca spune prostii. Acum nu pot decat sa-imultumesc ca mi-a acordat mie sansa de a antrena acesta echipa de baieti senzationali.

A fost greu, am luat gol la inceput de meci, ne-am clatinat putin. Carlos a salvat o minge de 2-0 care putea sa ne coste... Toti jucatorii de la Steaua sunt valorosi, dar sa te califici fara Radoi in grupele Ligii Campionilor este mare lucru.

Olaroiu la conferinta de dupa meci: Trebuie sa mai imbunatim lotul pentru a putea face unei competitii puternice precum Liga Campionilor si pentru a putea lupta pe mai multe fronturi.

Vom juca meciurile din Liga Campionilor pe stadionul din Ghencea fiindca lucrarile sunt foarte avansate.

Johan Boskamp: Steaua a meritat calificarea dupa cum a jucat. Apararea a gresit grav. Nu stiu cum Badea a fost tot timpul atat de liber. Soporterii Stelei merita sa aiba echipa in Liga Campionilor.

"E cel mai frumos eveniment din viata mea, tin sa le multumesc suporterilor si celor care au avut incredere in mine si m-au adus la echipa. Dedic golurie lui Radoi si lui Dica", a declarat emotionat Valentin Badea, eroul serii.

George Becali: Nu m-am emotionat la scorul de 1-0 pentru belgieni findca era inceputul meciului. Dupa ratarea imensa a belgienilor am stiut ca Steaua va reveni si se va califica.

Nu ma intereseaza ce echipe vom avea in grupe, nu ma intereseaza nici daca iesim din grupe ci vreau doar sa ne comportam onorabil.

L-am sunat pe Borcea dar nu mi-a raspun. Probabil se simtea rau:)

Petre Marin: Este cea mai fericita zi din viata mea. Facem istorie pentru fotbalul romanesc. Steaua este o forta si poate iesi din grupe. Indiferent de orice echipe le vor veni la Bucuresti ar trebui sa se teama.

Emerich Jenei: "Steaua a inceput timorata jocul, dar a revenit dovedind ca este o echipa de top din Europa. rezultatul si calificarea m-au bucurat mult, dar jocul Stelei a suferit."

Mircea Sandu: Trebuie sa ai un nucleu de 7-8 jucatori valorosi care sa joace cativa ani impreuna ca sa poti juca la acest nivel. Daca vom avea stadioane moderne, sunt convins ca si comportamentul suporterilor va fi altul. In caz contrar ne putem astepta la sanctiuni dure de UEFA.

Dumitru Dragomir: Daca Steaua nu va mai avea accidentati nu va face de ras fotbalul romanesc in Liga Campionilor. Steaua ar face o adevarata afacere daca l-ar lua pe Mazilu. Calificarea in Liga ar putea atrage in Romania jucatori valorosi de afara, dar nu insa foarte valorosi.

Marius Niculae, fost jucator la Standard: A fost un meci frumos cu rasturnari de situatie.