Raiffeisen Bank si Raiffeisen Asset Management au lansat in data de trei octombrie primul pachet format din unitati de fond si depozite, oferta fiind valabila pana la 31 decembrie, potrivit unui comunicat al institutiilor financiare.

Astfel, cu o investitie de minim 2.000 de lei in unitati de fond Raiffeisen Prosper sau Raffeisen Benefit se poate constitui un depozit in lei pe trei luni cu dobanda fixa anuala de 10%.

Suma maxima a depozitului nu poate depasi suma investita in unitati de fond.

"Prin acest nou produs dorim sa facilitam accesul clientilor nostri catre alternative de plasament care pot genera randamente superioare instrumentelor de economisire clasice”, a declarat Mihai Ion, presedintele Raiffeisen Asset Management.

“Intr-un viitor nu prea indepartat, vom inregistra scaderi ale dobanzilor bancare precum si cresterea veniturilor populatiei si tocmai de aceea dorim sa stimulam interesul clientilor nostri pentru alternative de economisire cum sunt fondurile de investitii” a spus Razvan Munteanu, vicepresedintele diviziei retail a Raiffeisen Bank.

Raiffeisen Bank are in prezent peste doua milioane de clienti de retail, dintre care peste 125.000 IMM-uri, si peste 4.700 corporatii mari si medii. Raiffeisen Bank detine o retea de 242 unitati, 800 de ATM-uri si peste 6.500 de POS-uri.

Raiffeisen Asset Management este societatea de administrare a investitiilor a grupului Raiffeisen pe piata romaneasca. Actionarul majoritar la companiei este Raiffeisen Bank Romania, cu o participare de 99.99% din capital.