Politistii din orasul Mumbai din India au declarat ca au arestat trei garzi de corp ale actritei de la Hollywood, Angelina Jolie, informeaza bbc.com.

Aceste persoane au fost retinute joi, pentru ca au declansat un scandal cu parintii elevilor dintr-o scoala, unde Angelina filma cateva secvente pentru “A Mighty Heart”, productie inspirata din viata jurnalistului Daniel Pearl.

Parintii au acuzat garzile de corp ca i-au imbrancit si insultat in momentul in care au intrat sa isi ia copii de la scoala. De asemenea acestia sustin ca nu li s-a parut corect ca a fost acceptat de catre conducerea scolii sa se filmeze in timp ce in scoala se desfasurau orele de curs.

“Copiii ne asteptau inauntru, cand ei au deschis portile. Acei barbati ne-au imbrancit sotiile si copiii. De asemenea ne-au spus ca suntem “indieni satanici”.”, a declarat unul dintre parinti.

“Erau actori imbracati in uniformele politistilor din Pakistan si erau inarmati, fapt ce i-a speriat pe copii.”, a adaugat un alt parinte.

Comandantul Politiei din Mumbai, Brajesh Singh, a declarat ca cele trei garzi de corp au fost acuzate de “insultare a religiei si amenintare cu moartea”.

Producatorii filmului au spus: “Am avut permisiunea sa filmam in aceasta scoala cateva secvente. Din nefericire, au venit paparazzi si au asteptat in fata portilor scolii. In momentul in care s-au deschis portile pentru a permite parintilor sa isi ia copii din scoala, au intrat paparazii si au provocat confuzii.”