Pamela Anderson i-a intentat proces de divort lui Kid Rock, potrivit declaratiei purtatorului sau de cuvant. “Pamela a intentat divortul saptamana trecuta.”, a declarat Tracy Nguyen, purtatorul de cuvant al lui Anderson, pentru people.com . “Sarbatorirea Zilei Recunostintei nu a fost una fericita.”

Luni, Anderson a postat pe site-ul sau urmatorul mesaj: “Divortez. Da, este adevarat. Din nefericire, este imposibil altfel.” De fapt, Anderson (39 de ani) si Rock (35 de ani) au intentat amandoi luni cererea de divort, pe motivul incompatibilitatii, dar au declarat date diferite ale despartirii.

Pamela a declarat ca s-au despartit marti, 21 noiembrie, pe cand Kid Rock sustine ca despartirea s-a produs pe data de 26 noiembrie.

Cei doi s-au casatorit pentru prima data pe 29 iulie pe un yacht din St Tropez. Intr-un mesaj postat pe site-ul sau oficial, Anderson a descris evenimentul ca fiind “cea mai romantica nunta a tuturor timpurilor”.

Pe data de 3 august Pamela si Kid s-au casatorit civil la Beverly Hills, si pe 17 august au mai organizat o nunta surpriza.

La inceputul acestei luni, purtatorul de cuvant a lui Anderson a declarat ca actrita a suferit un avort spontan, in timp ce filma in Vancouver pentru “Blonde and Blonder”.