Caroli Foods a realizat in anul 2006 o cifra de afaceri de 93 milioane de euro, in crestere cu 50 % fata de anul anterior, se arata intr-un comunicat al producatorului de mezeluri. Pentru acest an, compania estimeaza atingerea unei cifre de afaceri de 125 milioane de euro, ceea ce ar corespunde unei cresteri de peste 30 %.

Evolutia cifrei de afaceri a fost determinata si de investitiile de peste 11 milioane de euro, directionate in principal catre largirea capacitatilor de productie a fabricii de salamuri crud-uscate Indcarf, specializarea productiei, dezvoltarea organizationala si resurse umane.

De asemenea, un factor determinant pentru evolutia companiei a fost integrarea in cadrul grupului a Maestro Industries, a carei achizitie a fost incheiata la sfarsitul lunii martie 2006.

In acest an, Caroli Foods va investi peste 5 milioane de euro pentru finalizarea fabricii de mezeluri crud - uscate de la Pitesti, deschiderea a doua noi centre de logistica in Cluj si Pitesti, precum si extinderea retelei de magazine din zona Ardealului.

“Ne asteptam la un an intens, caracterizat de evolutie dinamica, o crestere a competitiei si, in acelasi timp, deschiderea unor noi oportunitati pe pietele europene”, a declarat Talal El-Solh, presedintele grupului Caroli Foods.

Grupul Caroli Foods, unul dintre liderii pietei de mezeluri din Romania, este format din companiile Caroli Prod 2000, T.C. Affaires, Indcarf si Maestro Industries si are peste 1.200 de angajati. La finele anului 2005, cifra de afaceri a grupului a fost de 62 de milioane de euro, in crestere cu peste 40% fata de anul anterior.

Pe piata mezelurilor mai sunt prezente firme precum Cris Tim, Aldis, Angst si Tabco-Campofrio.