Tehnicianul Alin Artimon si-a anuntat marti seara demisia din functia de antrenor principal al gruparii Poli Timisoara, motivele sale fiind personale. Conducatorul banatenilor, Marian Iancu, a anuntat in emisiunea Fanatik de la Telesport ca principalul vizat pentru inlocuirea lui Artimon este italianul Walter Zenga.

Pana la numirea noului tehnician, echipa va fi pregatita de Iosif Rotariu, actualul antrenor al satelitului Poli 2. In cazul in care Zenga nu va dori preluarea echipei, pe lista lui Iancu se afla numele unor antrenori din Liga Intai: Ioan Ovidiu Sabau si Petre Grigoras.

In emisiunea Fanatik, Marian Iancu a infirmat zvonul conform caruia fostul antrenor al lui Dinamo, Ioan Andone ar avea sanse sa preia pe Poli Timisoara. "Andone este un om deosebit, mi-ar face placere sa lucrez cu el, dar, acum nu poate antrena Timisoara," a spus Iancu.

Conducerea clubului pusese presiune pe Artimon inca dinaintea inceperii sezonului de primavara. Dupa infrangerea intr-un amical contra Universitatii Craiova, Iancu spunea ca echipa sa n-are sanse sa invinga nicio echipa importanta din Liga Intai iar vina este a antrenorului.

Artimon nu a condus marti antrenamentele echipei, fiind prezent la Bucuresti pentru cursurile de antrenori. El l-a anuntat pe presedintele clubului, Gheorghe Chivorchian, decizia sa. Artimon fusese numit antrenor la Poli Timisoara in octombrie 2006, dupa demisia lui Sorin Cartu. Sub conducerea sa, Poli Timisoara a inregistrat patru victorii, doua remize si trei infrangeri.