Credit Suisse a trimis un comunicat pe adresa redactiei in care-si exprima dezamagirea fata de decizia luata de Inalta Curte de casatie si Justitie care i-a mentinut interdictia lui Vadim Beniatov sa paraseasca Bucurestiul. Beniatov este cercetat penal in "Dosarul privatizarilor strategige".

"Suntem foarte dezamagiti de faptul ca Inalta Curte de Casatie si Justitie a gasit de cuviinta sa dea curs cererii Parchetului General de a-l retine pe Vadim Benyatov in Bucuresti pentru inca 30 de zile. Dupa mai mult de 90 de zile de la arestarea lui Vadim, nu suntem convinsi ca procuratura are vreo dovada in masura sa sprijine acuzatiile aduse impotriva sa.

Prin urmare, nu vedem nici o justificare pentru a-i interzice, in continuare, lui Vadim, sa se intoarca acasa si sa-si reia viata personala si activitatea profesionala. Credit Suisse reitereaza dispozitia sa de a coopera in totalitate pentru investigatia in curs.

De asemenea, Vadim a dat asigurari autoritatilor ca se va prezenta in fata Curtii ori de cate ori va fi nevoie sa-si apere reputatia.", se arata in comunicatul trimis redactiei HotNews.ro.