Electrocasnicele se vand bine pe internet in prima parte a saptamanii, de dimineata pana la pranz.

Romanul, consumator de produse electronice, cumpara cel mai des telefoane, televizoare si masini de spalat cu incarcare frontala, precum si produse mici - MP3 - playere, ondulatoare de par, arata analizele altex.ro, in timp ce reprezentantii Domo au observat in ultimele luni cresteri considerabile la vanzari pe segmentul video-IT.

Romanii au inceput sa prinda tot mai tare gustul cumparaturilor facute din fata calculatorului, astfel ca lanturile care comercializeaza electronice si electrocasnice au pregatit pentru anul acesta ofensive puternice in „.ro”.

Serviciile pe care site-urile le ofera s-au dezvoltat in paralel: plata on-line, comparatie de produse, filtre, cautare dinamica, iar Altex vrea sa implementeze chiar si un dictionar de termeni.

Unii retaileri ofera chiar si reduceri doar pe on-line, Domo, Flanco, Flamingo, de la saptamani dedicate unor anumite categorii de produse la reduceri permanente de pana la 10% din pretul afisat in magazinul traditional.

Desi nu dezvaluie prea multe informatii despre lansarea brandului exclusiv on-line, Ana Bogdan, e- Business Director la Altex, este de parere ca in piata de profil se simte nevoia unei specializari.

Integral in Cronica Romana