Daewoo Automobile Romania ofera pe piata, incepand de miercuri, modelul Matiz in varianta Euro 4. Noile Matiz sunt disponibile in patru variante de echipare, cu preturi pornind de la 5.350 euro cu TVA, se arata intr-un comunicat al companiei remis HotNews.ro.

Potrivit reprezentantilor Daewoo Automobile, Matiz Euro 4 indeplineste toate conditiile impuse de Directiva CE nr. 98/69 cu referire la limitele maxime ale emisiilor poluante pentru nivelul Euro 4.

Noile vehicule echipate ce respecta standardul Euro 4 au fost deja livrate catre toti cei 73 de dealeri ai Daewoo Automobile Romania.

Pentru un autoturism Matiz Euro 4, cumparatorii vot trebui sa plateasca o taxa de prima inmatriculare de 91,2 euro.

Compania Daewoo Automobile Romania se afla in plin proces de privatizare. In data de 9 martie Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) a publicat anuntul de vanzare prin negociere pe baza de oferte finale, imbunatatite si irevocabile a unui pachet de actiuni reprezentand 72,4% din capitalul social al companiei.

Investitorii interesati pot depune scrisori de intentie neangajante pana pe data de 25 aprilie 2007.

Pentru fabrica de la Craiova s-au aratat interesate mai multe companii printre care Ford, GM Daewoo Auto&Technology si Tata (India).