Pana duminica, tinerii pot vizita Targul Educatiei de la Facultatea de Drept din Capitala

Campion in circuitul gandirii la filosofie, metoda clasica de a deveni jurnalist profesionist, avocat renumit sau comunicator intr-o institutie sunt cateva dintre ofertele educationale pe care tinerii le pot gasi pana duminica la cea de-a opta editie a Targului Educatiei, deschis ieri la Universitatea Bucuresti.

Studentii au incercat ieri sa atraga vizitatorii prin organizarea unor concursuri si spectacole despre noutatile pe care le aduc in anul universitar viitor. Filosofii au facut un concurs de gandire si au anuntat ca in acest an admiterea se da numai pe baza mediei de la bacalaureat.

Cei care vor sa-si continue studiile in filosofie pot urma noul masterat organizat impreuna cu Universitatea din Lyon. Absolventii vor primi diploma dubla.

Portugheza si ecologia pot fi studiate din toamna

Facultatea de limbi straine va introduce din toamna o sectie separata de portugheza, cu studii la zi. Neogreaca si hindi-romani se vor studia la distanta. Tinerii interesati de istorie vor putea studia relatii internationale si studii europene, la facultatea de acelasi profil. Cei care dau admitere la Facultatea de Biologie pot opta pentru sectia de ecologie.

Integral in Adevarul