Jucatorul lui LA Lakers continua seria de meciuri senzationale in NBA, reusind pentru a patra oara consecutiv sa depaseasca bariera de 50 de puncte. Contra lui New Orleans Hornets, Kobe a marcat fix 50 de puncte, legendarul Wilt Chamberlain fiind singurul cu o serie mai lunga decat a lui, sapte partide consecutive.

Kobe inscrisese inainte 60 de puncte contra lui Memphis Grizzlies, 65 de puncte contra lui Portland si 50 de puncte cu Minnesota. Cu trei meciuri consecutive de peste 50 de puncte se mandreau Michael Jordan si Elgin Baylor, Kobe reusind sa-i depaseasca pe cei doi.

"Va amintiti de suspendarea lui de acum doua saptamani?" a spus antrenorul lui Bryant, Phil Jackson, referindu-se la partida la care jucatorul sau a absentat pentru lovirea unui adversar. "Cred ca asta l-a motivat. A fost ceva atunci care l-au facut mai puternic."

Bryant a spus ca seria excelenta prin care trece se datoreaza starii sale fizice excelente si ajutorului pe care il primeste de la coechipieri.

Sezonul trecut, Kobe Bryant a devenit al doilea jucator din NBA la numarul de puncte marcate intr-un singur meci, reusind 81 de puncte intr-o partida cu Toronto. Doar Wilt Chamberlain a inscris mai multe puncte intr-un joc. In 1962, Chamberlain, jucator la Philadelphia Warriors, a reusit 100 de puncte in partida castigata cu 169-147 contra lui New York Knicks.