"Printul Charles este vinovat de despartirea mea de William" - sustine Kate Middleton, o tanara de 24 de ani care a trait o frumoasa poveste de dragoste cu al doilea mostenitor al coroanei britanice.

Potrivit publicatiei Mirror, Printul Charles i-ar fi spus fiului sa ia o hotarare: ori sa se casatoreasca cu Kate, ori sa se desparta de ea. Charles a motivat ca nu doreste ca William sa repete greseala pe care el a facut-o cu Diana.

Colegii lui Kate spun ca aceasta este o fire retrasa si linistita, care nu vorbeste foarte multe lucruri. " Se pare ca de data aceasta, este foarte afectata de ceea ce s-a intamplat" - sustine un coleg de-al fostei iubite a Printului William.

In prezent, Kate a hotarat sa se refugieze in munca. A inceput sa frecventeze sala de gimnatica, unde are un antrenor personal.

Relatia dintre Kate si William a durat cinci ani. Cei doi s-au despartit in urma unei discutii in weekendul de Paste. Purtatorul de cuvant de la Clarence House - resedinta oficiala a printului - a refuzat sa ofere detalii despre aceasta despartire. "Nu comentam viata privata a printului William", a precizat responsabilul britanic.