Romstal doreste o crestere a cifrei de afacere cu cel putin 35% fata de anul trecut, deschizand noi centre printr-o investitie de peste 40 de milioane de euro, urmand extinderea catre Bulgaria si Serbia, doua noi piete competitive.

Firma care in momentul de fata numara 157 de puncte de vanzare in mai multe tari, dintre care 120 in Romania, va inaugura in 2007 noi centre care vor cuprinde showroom-uri si depozite de produse, aceste centre se vor intinde pe o suprafata totala de 30.000 m2. Aceasta investitie va atinge suma de peste 40 milioane de euro.

„Evolutia pozitiva a indicatorilor financiari in anul precedent confirma cresterea sistematica a companiei. Pe fondul dezvoltarii economice actuale, ne vom urmari in continuare obiectivul de sustinere a pozitiei de lider de piata. In 2007, planurile de dezvoltare se vor concentra pe extinderea catre doua noi piete extrem de competitive: Bulgaria si Serbia.

La fel de importante, in termeni de extindere, sunt deschiderile a 30 de reprezentante in sistem franciza si inaugurarea a 14 filiale proprii”, a declarat Ovidiu Henter, Directorul General Executiv Romstal.

Tot in anul 2007 se va finaliza constructia a 3 depozite majore in Bucuresti, Bacau si Deva.

Ovidiu Henter a mai declarat ca isi propun sa devina cea mai mare retea de distributie de profil din Estul Europei, Romstal dorind sa depaseasca o cifra de afaceri la nivel international de 600 de milioane de euro pana in 2012.