Rolling Stones a sustinut duminica primul concert in Marea Britanie, dupa mai bine de 30 de ani, ultimul lor spectacol in aceasta tara avand loc in anul 1976, informeaza bbc.com.

Trupa s-a lasat asteptata de milioanele de fani entuziasmati si a aparut pe scena cu 20 de minute mai tarziu decat era programat. In momentul in care au urcat pe scena, artistii au avut parte de o intampinare de exceptie, fiind aclamati minute in sir.

Chitaristul Keith Richards a declarat pentru Virgin Radio ca este foarte fericit sa interpreteze in tara sa natala. Acesta a declarat: “Cand ma intorc acasa, este intotdeauna ceva special.”.

Cantaretul Mick Jagger a fost intr-o forma excelenta, a interactionat in mod constant cu publicul si a dansat tot timpul. Unul dintre fanii trupei, Matt Jarvis, a declarat: “Doar Dumnezeu stie de unde are acest om atata energie, este mai energic decat intreaga echipa de rugbi a Angliei.

Legendarii rockeri au sustinut un concert de 90 de minute, iar in acest timp au cantat hituri ca Satisfaction, Sympathy for the Devil si Brown Sugar.

Rolling Stones urmeaza sa sustina un fabulos show pe data de 17 iulie pe stadionul Lia Manoliu din Bucuresti.