Autoritatile au cerut un raport in care sa fie explicate motivele pentru care artista de la Hollywood si mostenitoarea lantului hotelier Hilton a fost eliberata si trimisa sa execute restul de pedepsa in locuinta sa de domiciliu, informeaza indiaenews.com.

De asemenea, autoritatile centrale sustin ca, prin decizia de eliberare, Paris a beneficiat de un tratament special din partea autoritatilor locale.

Comitetul de supraveghere din Los Angeles a avut o intalnire miercuri si s-a votat in unanimitate ca seful Politiei care a luat aceasta hotarare sa prezinte saptamana viitoare un raport in care sa explice de ce a eliberat-o pe Hilton, din moment ce aceasta era condamnata sa execute pedeapsa in inchisoare.

Seful Politiei, Lee Baca a declarat ca Paris nu a avut parte de un tratament special, ci chiar a fost tratata mai sever decat ceilalti detinuti.

Paris a ramas intr-o sala medicala din cadrul inchisorii Twin Towers din Los Angeles si urmeaza sa fie eliberata pe 26 iunie, pentru buna purtare.

Paris a declarat ca a invatat multe lucruri din aceasta experienta.