In luna mai Jessica Biel l-a vizitat pe Justin Timberlake in timp ce acesta concerta in Marea Britanie -iar in aceasta saptamana actrita l-a urmat in Amsterdam si Stockholm, orase in care cantaretul a sustinut concerte, informeaza people.com.

Biel, in varsta de 25 de ani, a sosit in Amsterdam duminica seara si s-a cazat la hotelul The Dylan, in care statea si Timberlake.

Luni, Jessica si Justin au ajuns la Amsterdam. Seara, cei doi, impreuna cu alti 13 prieteni, au luat cina la Beirut Cafe, un restaurant cu specific libanez. “Se comportau ca doi tineri indragostiti. Erau foarte simpatici.”, a declarat pentru revista People unul din ospatarii restaurantului, Elias Karroum.

“Au incercat sa fumeze narghilea. Au spus ca au mai incercat sa fumeze inainte, insa ne-au rugat sa le aratam cum se procedeaza.”

In timpul cinei, cativa prieteni suedezi de-ai cantaretului au incercat sa-l invete cateva cuvinte in limba suedeza pentru concertul de marti, a adaugat Karroum.

Timberlake si Biel au fost vazuti impreuna pentru prima data in luna ianuarie. Luna trecuta, un apropiat al cantaretului a declarat: “Justin este indragostit. Isi doreste sa fie alaturi de ea in permanenta. Cred ca este pregatit sa aiba o relatie serioasa.”