Cand Larry Birkead o priveste pe fiica sa, in varsta de 9 luni, Dannielynn,isi aminteste de mama acesteia, Anna Nicole Smith. “Are picioarele lungi si forma degetelor la fel ca ale Annei. Este incredibil.

Si buzele ei seamana cu cele ale mamei sale, mai ales cand se bosumfla...Intotdeauna primeste ceea ce vrea, cum i se intampla si mamei sale, cand se supara.”, a declarat Birkhead pentru revista OK!, informeaza examiner.com.

Smith a decedat in luna februarie a acestui an, la varsta de 39 de ani. Fosta vedeta Playboy a nascut-o pe Dannielynn in Bahamas, in luna septembrie, cu cateva zile inainte de decesul fiului ei, Daniel.

Howard K Stern, avocatul si partenerul ei, a sustinut la inceput ca el este tatal lui Dannielynn, insa fostul iubit a lui Smith, Birkhead, a demonstrat in instanta ca el este tatal, in urma efectuarii testului de paternitate.

Birkhead planuieste sa o creasca pe Dannielynn in Los Angeles, insa se plange ca acolo sunt in atentia paparazzilor.

“Am fost fotograf si inteleg ca paparazzi doresc sa faca poze, insa in momentul in care te urmaresc cand esti in masina cu fiica ta si incep sa fotografieze ai impresia ca un fulger s-a abatut asupra masinii in care te afli. Asta mi se prea mult prea.”, a declarat Larry.

Fotograful a angajat o bona care sa il ajute la cresterea micutei. “Ea doar ma asista... Am si eu doua maini cu care sa tin copilul in brate, cu care sa-l schimb.”

Birkhead a mai spus ca si Stern il ajuta. “Este chiar un sprijin pentru noi. Am pastrat o relatie civilizata doar de dragul lui Dannielynn.”