In timp ce Tony Parker este ocupat cu pregatirile pentru finala NBA, logodnica lui Eva Longoria se ocupa de pregatirile pentru nunta ce va avea loc saptamana viitoare in Franta, informeaza cbs.com.

“Se descurca minunat. Trebuie sa recunosc ca ea se ocupa de tot”, a declarat Parker in emisiunea “Late Show with David Letterman”, care a fost difuzata luni pe CBS. “Nu prea am participat la pregatirea nuntii. Insa voi aparea la ceremonia de casatorie si voi spune “DA”. Singurul lucru pe care l-am facut a fost sa aleg muzica si mancarea.”

Letterman l-a intrebat pe Parker: “Avem un cuplu format dintr-un jucator profesionist de baschet si o actrita talenta si populara. Care dintre voi este seful?”. Jucatorul NBA a raspuns razand: “Depinde.”

Chiar si atunci cand nu se afla pe terenul de joc, Parker trebuie sa respecte anumite reguli. Longoria a explicat ca relatia lor merge atat de bine tocmai pentru ca exista anumite reguli pe care amandoi le respecta.

“Niciodata nu mergem la culcare suparati sau nervosi, fapt care il mai impiedica pe Tony sa spuna cateodata “Te rog, am meci maine. Trebuie sa dorm.”, a declarat actrita. “O alta regula pe care o respectam este aceea ca niciunul dintre noi nu are in totalitate dreptate. Nu am nevoie sa mi se spuna ca am dreptate. Tot ceea ce vreau este sa se inteleaga ceea ce spun. Acest lucru este valabil si in cazul lui.”