Seria violentelor pe stadion continua. La meciul de prezentare a echipei din Ghencea, un suporter din galeria Stelei a scapat pe gazon si a vrut sa-l loveasca pe portarul echipei Charleroi. Firma de paza si jandarmii 'au reusit' sa-l scape dupa cateva balbaieli, dar au arestat alti doi suporteri din galerie care i-au sarit in ajutor, transmite corespondentul HotNews.ro.

Meciul a fost astfel intrerupt pentru cinci minute. Angajatii firmei de protectie si paza Bronic l-au retinut pe suporterul violent cand incerca sa sara gardul, dar alti suporteri i-au venit in ajutor ultrasului reusind sa-l elibereze destul de usor.

Huliganul a fost retinut apoi de jandarmi chiar cand se pregatea sa se intoarca linistit in tribuna, dar si acestia au ales, in mod inexplicabil, sa-l elibereze, dupa parlamentari cu fotbalistul stelist Gabriel Bostina. Acesta a fost criticat dupa joc de patronul Stelei, Gigi Becali: "Jandarmii ar fi trebuit sa il ia si pe Bostina. Ce, noi incurajam huliganii?"

Patronul Becali a fost huiduit de-a lungul serii, el aflindu-se intr-un conflict vechi cu suporterii echipei. In saptamina premergatoare intilnirii, ultima sa decizie (sa nu puna in vinzare abonamente la peluza) inflamase si mai mult spiritele.

Jandarmii au retinut totusi, in final, doi ultrasi care intervenisera in favoarea celui care l-a atacat pe portarul belgian.

Momente penibile cu un suporter intrat pe terenul din Ghencea...

Daca belgienii vor face plangere, Steaua risca sa aiba suspendat terenul pentru meciul din preliminariile Ligii Campionilor cu Zaglebie Lubin, pe 31 iulie.

Steaua are terenul propriu suspendat si pentru prima etapa din campionat, cand vor intalni formatia Ceahlaul Piatra Neamt.

Vineri seara, lotul Stelei pregatit de antrenorul Gh. Hagi a fost prezentat fanilor din Ghencea, ocazie cu care Steaua a jucat un amical cu echipa belgiana Charleroi, incheiat cu scorul egal de 1 -1. Golurile au fost inscrise de Smolders (min. 50) si Dica (min. 65).