Actrita a fost arestata marti dimineata, fiind suspectata ca a condus sub influenta bauturilor alcoolice. Aceasta este cea de-a doua abatere a lui Lohan din ultimele trei luni. Lindsay a fost acuzata pentru ca a condus sub influenta bauturilor alcoolice, posesie de cocaina si pentru ca s-a urcat la volan cu toate ca avea permisul suspendat.

Mama lui Lindsay Lohan a declarat ca ultima arestare a fiicei sale a facut-o sa sufere foarte mult, insa aceasta sustine ca acum este multumita de faptul ca fiica sa se afla intr-un “loc sigur” .

Potrivit people.com, Dina Lohan a declarat pentru revista Insider: “Facem tot ce ne sta in putere sa o sprijinim pe Lindsay si intotdeauna o voi ajuta - este fiica mea si o iubesc foarte mult.”.

Dina a mai spus: “M-am saturat de situatia aceasta. Eu si familia mea ne simtim ca niste prizonieri pentru ca paparazzi stau incontinuu in jurul casei noastre. Lindsay se afla acum intr-un loc sigur.”.

Avocatul actritei a declarat ca Lohan nu a reusit sa scape de viciile sale si ca in prezent “primeste ajutor medical”. Actrita a incheiat programul de dezintoxicare , care a durat 45 de zile, de la clinica Promises in urma cu aproape doua saptamani.