Actrita Renee Zellweger si legendarul cantaret de muzica rock Paul McCartney au fost surprinsi luand impreuna cina, la lumina lumanarilor, informeaza ninemsn.com.au. Acest eveniment a avut loc la cateva zile dupa ce artistii au dansat impreuna la un concert de muzica rock, fapt care a dus la aparitia in presa internationala a unor materiale potrivit carora cei doi au o relatie.

Potrivit DailyMail, starul din “Bridget Jones” si fostul component al trupei Beatles au fost surprinsi imbratisandu-se la restaurantul unui hotelul american, situat in The Hamptons - o zona preferata de celebritati.

Actrita are aceeasi varsta (38 de ani) ca si fiica cea mare a lui McCartbney, Mary, insa se pare ca diferenta de 27 de ani dintre cei doi nu are nicio importanta.

Relatie celor doi este destul de moderna, tinand cont ca McCartney inca mai locuieste cu fosta lui sotie Heather Millls si fiica lor Bea. Se pare ca McCartney si Mills doresc sa ii asigure fiicei lor un mediu de viata cat se poate de normal, beneficiind de prezenta ambiilor parinti.