Cei doi barbati care s-au luptat pentru a obtine custodia fetitei Annei Nicole Smith si averea vedetei Playboy au fost iubiti, potrivit relatarilor din noua carte despre viata artistei, informeaza news.com.au.

Informatia ca avocatul si iubitul de lunga durata a lui Smith, Howard K. Stern, si tatal biologic a lui Dannielynn, Larry Birkhead, a aparut in cartea Blonde Ambition: The Untold Story Behind Anna Nicole Smith's Death.

Smith si prietena sa, Jackie Hatten i-au surprins pe Birkhead si pe Stern facand sex oral. “I-am vazut. Era clar ce se intampla acolo.”, i-a spus Hatten fostei jurnalista de la MSNBC, Rita Cosby.

De asemenea, Rita Cosby, autoarea cartii, a scris despre faptul ca Smith stia ca Stern si Birkhead erau homosexuali, insa s-a culcat cu fotograful deoarece isi dorea un copil blond, cu ochii albastri.

Mai mult, Cosby ii acuza pe cei doi ca au facut o intelegerea dupa decesului lui Smith. Se pare ca acestia au convenit ca Birkhead sa obtina custodia, iar Stern sa fie numit executorul testamentului.

Birkhead a declarat pentru New York Daily News ca este dezgustat de “cartea fara sens” a lui Cosby si ca o va da in judecata.

Stern este descris ca fiind o persoana rece, innebunita dupa bani, care a fortat-o pe artista sa semneze mai multe documente in timp ce se afla sub influenta drogurilor, profitand de instabilitatea emotionala a acesteia.

Un fost iubit a lui Smith, Ben Thompson, i-a spus lui Cosby: “Stern ii dadea calmante si droguri.”.

De asemenea in carte mai este precizat faptul ca Smith detinea o caseta video in care Stern si Birkhead erau surprinsi facand sex, existenta acesteia fiind confirmata si de o alta sursa, informeaza Daily News.