In urma tentativei de sinucedere de saptamana trecuta actorul Owen Wilson si-a revenit si se simte bine , potrivit regizorului Wes Anderson, informeaza bbc.com.

Wilson, in varsta de 38 de ani, a renuntat la participarea la premiera noului sau film” The Darjeeling Limited”la Festivalul de Film de la Venetia pentru a urma tratamentul de recuperare in locuinta sa din California.

“A trecut prin mai multe stari in ultima saptamana.”, a declarat Anderson, care regizeaza o noua comedie in care joaca si Owrn.

“Pot sa va spun ca se simte foarte bine, chiar este foarte bine dispus si glumeste mereu. In momentul in care se va simti pregatit, va va spune tot ce i s-a intamplat in ultimul timp.”, a mai adaugat regizorul, care este un prieten apropiat al actorului.

Wilson a fost dus de urgenta la spital pe data de 26 august, dupa ce si-a taiat venele in casa lui din Santa Monica. Actorul a fost externat la sfarsitul saptamanii trecute.

Anderson a mai declarat: “Si-ar fi dorit sa fie prezent la Festivalul de Film de la Venetia. Toti am fi dorit sa fie alaturide noi si chiar ii simtim lipsa.”.