Nicole Kidman a dezvaluit ca la putin timp dupa ce s-a casatorit cu Tom Cruise a suferit un avort spontan, informeaza dailymail.co.uk. Actrita a declarat ca intotdeauna si-a dorit sa aiba copii si ca a fost devastata de acea pierdere. De asemenea, Nicole Kidman a mai pierdut o sarcina, in luna a treia, in momentul in care s-a despartit de Tom Cruise.

Actrita a povestit despre cele intamplate in acea perioada in cadrul unui interviu pentru Vanity Fair.

Kidman si Cruise nu au mai reusit sa aiba copii si au hotarat sa adopte. Astfel, cei doi i-au adoptat pe Bella si pe Connor, care in prezent au 14 si respectiv 12 ani.

“Din prima clipa in care eu si Tom ne-am casatorit, ne-am dorit sa avem copii. Am pierdut o sarcina la putin timp dupa ce ne-am casatorit, iar acest lucru a fost traumatizant.“

“Si acum imi doresc din tot sufletul sa am propriul meu copil. Cred ca as fi foarte trista sa aflu ca nu pot da nastere unui copil. Keith stie ca vreau acest lucru, insa este de parere ca ar trebui sa mai asteptam o perioada . Mi-a spus ca vrea ca macar cativa ani sa fiu doar pentru el.”, a spus Kidman.

Kidman si Urban s-au casatorit in luna iunie a anului trecut. La doar patru luni dupa casatorie, cantaretul s-a internat la clinica Betty Ford pentru a scapa de dependenta de alcool. In cateva interviuri acordate presei americane Kidman a vorbit despre probleme pe care le-a intampinat din cauza faptului ca Urban era alcoolic.

“Perioada in care a fost internat la dezalcoolizare a fost foarte dureroasa. Am invatat multe lucruri cu privire la ce inseamna sa ai o relatie cu o persoana care urmeaza un tratament de dezintoxicare. Am trecut printr-o perioada foarte grea, insa pana la urma totul a iesit foarte bine.”.

Actrita a mai declarat ca ea si Urban au inceput relatia pentru ca amandoi se simteau singuri. Kidman a spus ca a inceput sa se simta izolata dupa ce a castigat premiul Oscar in 2003 pentru rolul din “The Hours”. “Eram la hotel si stateam si ma uitam la Oscar-ul pe care tocmai il primisem. Atunci am inceput sa ma intreb ce se intampla cu mine.

Mi-am dat seama ca nu am cu cine sa impart bucuria primirii acestui premiu.”.