Jude Law a fost arestat dupa ce a fost acuzat ca a agresat un fotograf in fata locuintei sale din Londra, informeaza thisislondon.co.uk. Fotograful a declarat ca a suferit rani minore dupa ce starul din “Alfie” a incercat sa ii distruga aparatul de fotografiat.

Fotograful a spus: ”Ma aflam intr-o statie de autobuz in fata locuintei lui Jude, insa nu il fotografiam. Aparatul meu inca se afla in geanta. El era singur si in momentul in care si-a dat seama ca sunt fotograf a inceput sa ma acuze ca sunt pedofil si ca tot ceea ce vreau este sa ii fotografiez copii. Am ramas socat in momentul in care am vazut cum se comporta.”.

Un purtator de cuvant al Politiei a recunoscut ca ofiterii au mers la fata locului pentru ca au fost solicitati sa intervina. “Cineva a sunat la politie si a cerut ca fortele de ordine sa se prezinte in zona Maida Vale pentru ca acolo are loc un scandal.”.

Law a fost arestat si dus la sectia de politie pentru ca a atacat fotograful, iar mai tarziu a fost eliberat pe cautiune.

Law a discutat in trecut despre faptul ca incearca din rasputeri sa-si protejeze copiii - Rafferty (10 ani), Iris (7 ani) si Rudy (4 ani) - de presa.