Brad Pitt a discutat despre despartirea sa de Jenifer Aniston si a dorit sa precizeze ca mentine “o legatura stransa” cu fosta lui sotie, informeaza thisislondon.co.uk.

Actorul, in varsta de 43 de ani, a recunoscut ca a facut ceea ce i-a dictat inima in momentul in care s-a despartit de Aniston in 2005 pentru a avea o relatie cu Angelina Jolie, cu care in prezent are patru copii.

“Eu si Jen inca mai suntem prieteni apropiati si am petrecut multe momente frumoase impreuna, care nu pot fi date uitarii.”, a declarat Pitt pentru Details magazine.

In ceea ce priveste despartirea lor, actorul a declarat: ‘Nu stiam cum sa procedez ca sa fie cat mai usor pentru amandoi. Am simitit ca trebuie sa le protejez pe persoanele implicate. Am facut acest pas pentru ca asa mi-a dictat inima.

M-am bazat pe ideea ca niciodata nu ai de unde sa stii cate zile o sa mai traiesti si de aceea trebuie sa faci totul pentru a avea o viata asa cum iti doresti.”

Pitt si Aniston s-au despartit la inceputul anului 2005, la putin timp dupa ce actorul a cunoscut-o pe Angelina Jolie la realizarea filmului “Mr & Mrs Smith”. Imediat dupa ce actorul a divortat de Aniston, Pitt si Jolie au devenit de nedespartit .

In prezent cei doi au impreuna trei copii adoptati - Maddox (6 ani), Pax, (3 ani), Zahara (2 ani) - si o fetita biologica, Shiloh (1 an).