Actrita Michelle Pfeiffer, in varsta de 49 de ani, a ocupat prima pozitie in topul vedetelor care au devenit mai atragatoare pe masura ce au inaintat in varsta, informeaza news.com.au. Topul a fost realizat de cititorii revistei americana OK!.

Supermodelul Cindy Crawford, in varsta de 41 de ani a dovedit ca trupul ei este in plina forma prin ocuparea pozitiei a doua a clasamentului, in timp ce actrita din “Ocean’s Thirteen”, Ellen Barkin, in varsta de 53 de ani, s-a clasat pe locul al treilea.

Actrita nominalizata la Oscar, Glen Close, in varsta de 60 de ani, s-a clasat pe pozitia a patra a topului, iar starul din “Desperate Housewives” Marcia Cross (45 de ani), care a nascut doua fetite gemene in luna februarie, s-a clasat a cincea.

Michelle, care este renumita pentru tinuta sa sexy, a dezvaluit de curand ca nu face mare lucru pentru a se mentine in forma si a spus ca i se intampla in mod regulat sa consume mancaruri bogate in calorii.

Galerie foto: Top 5: Vedete ce au devenit mai atragatoare odata cu inaintarea in varsta

Actrita a declarat: “Este foarte simplu. Mananci bine, faci exercitii si dormi cat poti de mult, insa trebuie sa iti mai faci pofta cateodata. La varsta mea cred ca merit sa mananc cate o ciocolata.”.

Michelle - care este renumita pentru rolul femeii-pisica interpretat in “Batman Returns” - a declarat ca este mandra de varsta pe care o are si ca nu este interesata de operatiile estetice.

Actrita a declarat: “Nu cred ca barbatii isi doresc sa aiba alaturi o femeie care are o infatisare caraghioasa in urma operatiilor estetice sau o femeie subalimentata careia i se vad oasele. Nicio interventie chirurgicala nu te poate stopa imbatranirea”.

Nascuta pe data de 29 aprilie 1958, in Santa Ana, California, Pfeiffer a absolvit un liceu din localitate in 1976 si a studiat dreptul o scurta perioada inainte de a-si incepe cariera de actrita. Primul ei rol important a fost cel din “Scarface”. Pfeiffer a primit pe data de 6 august a acestui an o stea la Hollywood Walk of Fame.

Topul femeilor care au devenit mai atragatoare odata cu inaintarea in varsta:

1. Michelle Pfeiffer (49 de ani)

2. Cindy Crawford (41 de ani)

3. Ellen Barkin (53 de ani)

4. Glenn Close (60 de ani)

5. Marcia Cross (45 de ani)