In urma aparitiei pe internet a unei poze nud a Vanessei Hudgens, un apropiat al acesteia a declarat pntru people.com ca actrita din “High School Musical “ i-a trimis o fotografie compomitatoare lui Drake Bell.

Hudgens i-a trimis prin email in urma cu cativa ani, inainte de a deveni celebra, starului din "Drake and Josh" cateva fotografii, iar in una dintre ele aparea dezbracata, informeaza sursa.

Purtatorul de cuvant a lui Bell, Jill Fritzo, a declarat referitor la fotografiile care circula pe internet: “Drake mi-a spus ca el nu a primit acele poze.”.

Hugnens, in varsta de 18 ani, are o relatie cu actorul Zac Efron, alaturi de care a jucat in “High School Musical”.

Printr-un mesaj transmis vineri, Hudgens si-a cerut scuze pentru incidentul cu fotografiile si a spus ca regreta ca le-a facut.

Fotografiile, care cuprind si una nud, au aparut pentru prima data pe internet joi. Purtatorul de cuvant al actritei a declarat: “Este o problema personala si ne pare foarte rau ca fotografiile au devenit publice.”.

Un reprezentant al Disney Channel a declarat ca firma va continua negocierile cu Hudgens pentru a juca in cea de-a treia serie a serialului “High School Musical”. “Vanessa si-a cerut scuze pentru aceasta scapare. Speram ca a invatat multe din aceasta experienta neplacuta”, a spus reprezentantul.