Castigatoarea premiului Oscar, Jennifer Hudson a fost inclusa in distributia filmului “Totul despre sex”, pentru care vor incepe filmarile saptamana viitoare la New York, informeaza washingtonpost.com.

Hudson va juca rolul asistentei lui Carrie Bradshaw, rol interpretat de Sarah Jessica Parker, in filmul inspirat din serialul cu acelasi nume.

In luna iulie, interpretele celor patru roluri principale Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis si Cynthia Nixon au cazut de acord sa realize un film pentru marile ecrane impreuna cu cei de la New Line, care s-au oferit sa finanteze si sa distribuie productia. De asemenea, si Chris Noth a fost de acord sa apara in aceasta productie pentru a-si relua rolul din serial - Mr. Big.

Hudson, care a castigat un Oscar pentru rolul interpretat in “Dreamgirls”, a terminat de curand filmarile pentru drama “Winged Creatures", in care mai joaca Kate Beckinsale, Forrest Whitaker, Jackie Earle Haley si Dakota Fanning.

De asemenea, Hudson lucreaza impreuna cu casa de discuri Arista Records la albumul sau de debut care urmeaza a fi lansat pe piata la inceputul anului 2008.