Sharon Osbourne a declarat ca o detesta pe cantareata de muzica rock Courtney Love pentru ca din cauza ei fiul sau, Jack a avut probleme cu drogurile, informeaza handbag.com.

Sotia cunoscutului cantaret Ozzy Osbourne, in varsta de 54 de ani, a spus ca niciodata nu va putea uita faptul ca fosta cantareata a trupei Hole i-a dat lui Jack o reteta cu care si-a putut cumpara calmante (OxyContin) care provoaca dependenta si ca din cauza acestora acesta a ajuns la dezintoxicare la varsta de 15 ani.

Sharon a declarat pentru Daily Mirror: “Niciodata nu voi reusi sa o iert pe Courtney Love. Dispretul meu pentru ea provine de la o chestiune personala.

Nu spun ca Jack nu ar fi luat niciodata droguri daca ea nu i-ar fi dat, insa eu sunt ingrozita de faptul ca o femeie de varsta ei i-a dat aceste pastile unui copil de 15 ani. Cum i-a putut face asa ceva copilului meu?”.

Jack, care are acum 21 de ani, a fost internat la sectia de psihiatrie pentru copii in anul 2003, iar mai tarziu a fost transferat la o clinica de dezintoxicare pentru a scapa de dependenta de droguri. De atunci, fiul lui Sharon si a lui Ozzy Osbourne nu a mai consumat droguri.