Publicatia electronica Oddee.com (un blog in care sunt prezentate cele mai amuzante si bizare lucruri din lume, avand mai bine de 1 milion de cititori lunar) a realizat topul celor mai urate celebritati. Se pare ca uratenia nu este un impediment in calea succesului, fapt demonstrat de vedetele care alcatuiesc topul urmator, care sunt foarte faimoase si bogate.

Topul celor mai urate celebritati:

1. Michael Jackson

Debutand ca un cantaret de culoare, Michael Jackson a facut tot posibilul sa scape de culoarea neagra a pielii, apeland in nenumarate randuri la chirurgia plastice. Insa acest lucru i-a distrus fata si reputatia.

Galerie foto: Topul celor mai urate celebritati

2. Marilyn Manson

Marlyn Manson arata ca un monstru si este urat pentru ca asa vrea. In afara faptului ca este urat, figura lui sperie multe persoane.

3. Jocelyn Wildenstein

Si Wildenstein a exagerat cu operatiile estetice. De fapt, Jocelyn a devenit celebra datorita faptului ca este urata. Se pare ca Wildenstein a cheltuit mai bine de 4 milioane de dolari pe operatii estetice pe parcursul anilor, bani platiti de sotul ei, miliardarul Alec Wildenstein.

4. Michael Berryman

Berryman este o persoana urata din cauza unei boli rare de care sufera - Hypohidrotic Ectodermal Dysplasia. Actorul, nascut in Los Angeles , nu are glande sudoripare, par si unghii. Berryman este renumit pentru rolul interpretat in filmul horror “The Hills Have Eyes”.

Actorul a mai aparut in filme science fiction, precum “My Science Project” (1985), “Weird Science” (1985), “Armed Response” (1986) si “Evil Spirits” (1990).

5. DJ Qualls

Si Qualls este urat dintr-o cauza teribila - la varsta de 14 ani i s-a descoperit o forma de cancer si timp de doi ani a suferit mai multe interventii chirurgicale, a facut chimioterapie si a urmat tratamente cu radiatii - lucru care a dus la stoparea cresterii. Qualls a fost model la casele de moda Prada si Calvin Klein. A devenit renumit pentru rolul din “Road Trip”.

6. Marty Feldman

Marty Feldman (1934-1982) a fost scriitor, comediant si actor, renumit pentru ochii sai bulbucati (a caror forma se datora unei boli la glanda tiroida). Feldman a scris scenarii pentru comedii ca “The Army Game”, “Bootsie” si “Snudge”.

A jucat in filmele “The Adventure of Sherlock Holmes’ Smarter Brother” si “Silent Movie” si a regizat si a interpretat in “The Last Remake of Beau Geste”.

7. Clint Howard

In cazul lui Clint Howard, nu este vorba de nicio boala care sa-l faca sa arate asa. Pur si simplu asa s-a nascut. Insa, felul in care arata l-a facut celebru. Nasct in 1959, actorul a jucat in “Cocoon”, “Steve Martin's Parenthood”, “EdTV”, “Apollo 13”, “Austin Powers”, “That Thing You Do “ s.a.

8. Shane MacGowan

Acest muzician irlandez este binecunoscut pentru piesele sale originale si este considerat unul din cei mai importanti si mai poetici scriitori de versuri din Irlanda din ultimii treizeci de ani.

9. Lyle Lovett

Nici Lyle Lovett nu are un fizic prea placut. De fapt, majoritatea persoanelor isi pun intrebarea ce a vazut Julia Roberts la el in momentul in care a hotarat sa se casatoreasca cu el.

10. Kelis

Din cauza felului in care arata, au circulat zvonuri potrivit carora Kelis ar fi barbat. De fiecare data cand este surprinsa de presa, Kelis sta cu gura deschisa, de parca ar vrea sa manance pe cineva. Este infricosatoare.

11. Iggy Pop

Canteret de muzica rock, scriitor si ocazional actor, Iggy este numit “the Godfather op Punk”. Iggy Pop a fost solistul trupei The Stooges, o trupa renumita in anii ’60 si inceputul anilor ’70, care a influentat foarte mult dezvoltarea muzicii heavy metal si punk rock.

12. Steven Tyler

Tyler arata ca o fantoma. E un cantaret extraordinar, un om de viata, tatal uneia din cele mai sexy femei de la Hollywood si are resursele materiale pe care orice persoana si le-ar dori.

13. Courtney Love

Drogurile distrug frumusetea... si acest lucru se vede foarte clar la Courtney Love.

14. Donatella Versace

La Donatella se vad urmele lasate de trecerea timpului. E adevarat ca este talentata, celebra, bogata, insa e foarte urata.

15. Amy Winehouse

Cantareata de muzica soul, jazz si R&B este o alta victima a drogurilor.

16. Ronaldinho

Ronaldinho este probabil unul dintre cei mai buni jucatori de fotbal din lume. Cu toate ca este amuzant, cinstit si este inconjurat numai de femei frumoase... el este una din cele mai urate celebritati.

17. Kelly Osbourne

Se pare ca Kelly este constienta de felul in care arata, deoarece a declarat la un moment dat: “Oh, sunt urata!”.

18. Tori Spelling

Tori Spelling ar trebui sa ii fie recunoscatoare tatalui ei pentru ca a ajutat-o sa debuteze in cariera de actrita, pentru ca altfel nu se stie cum ar fi reusit deoarece fizicul nu o ajuta prea mult.

19. Rosie O’Donnell

Rosie O'Donnell este o persoana careia ii place sa se certe, insa nu temperamentul sau a facut-o sa ajunga in acest top, ci fizicul.

20. Rachel Dratch

Rachel Dratch este o persoana cu un simt al umorului foarte dezvoltat si o actrita excelenta. Insa, nu se ridica la acelasi nivel in ceea ce priveste aspectul fizic.