Una dintre cele mai penibile aparitii a fost “revenirea” dupa trei ani de pauza a lui Britney Spears la decernarea Premiilor MTV Music Video, care a avut loc weekendul trecut, potrivit timesonline.co.uk.

Britney dorea ca prin aceasta aparitie sa cucereasca din nou publicul si sa demonstreze ca inca mai poate sa cante, sa danseze si sa impresioneze audienta, in ciuda tuturor esecurilor din ultima perioada -divortul de Federline, internarea la dezintoxicare, viata de noapte pentru care a fost dur criticata, gestul extrem de a se tunde zero.

Britney nu este singura care a dezamagit publicul cu anumite aparitii pe scena, acesteia alaturandu-se alte vedete cum ar fi Lily Allen, Beyonce, 50 Cent, Janet Jackson si Justin Timberlake si Fergie, toti prezenti intr-un clasament intocmit de publicatia britanica.

Locul 10David Bowie

Daca ar fi fost vorba despre o sticla, un pahar sau chiar un tub de lipici, poate nu ar fi fost atat de jenant. Insa, o acadea aruncata de catre un fan pe scena, in timpul unui concert in Norvegia in anul 2004, i s-a lipit lui Bowie de ochiul stang. De aceea, un asistent al cantaretului a fost nevoit sa urce pe scena pentru a-l ajuta pe artist sa o dezlipeasca.

Locul 9Macy Gray

Lui Macy Gray i s-a intamplat unul din cele mai penibile lucruri in timp ce concerta in orasul sau natal, Canton, in Ohio - a uitat cuvintele imnului national.

Locul 8Mika

Mika a sustinut un concert special luna trecuta la Tokio. Artistul a cazut peste o toba in timp ce interpreta piesa “Love Today” si l-a tras dupa el si pe baterist, formand impreuna cu acesta “o dizgratioasa gramada de par si pantofi”.

Locul 7Lily Allen

Intr-un calatorie in Australia in anul 2006 pentru promovarea noului album, Lilly Allen in loc sa cante, sa zambeasca si sa binedispuna publicul a preferat sa fie DJ-ita la o petrecere in stil indian. Cantareata a mixat propriile piese, motiv pentru care a decazut foarte mult in ochii fanilor.

Artista a fost nevoita sa se ascunda in spatele pupitrului de DJ, deoarece majoritatea persoanelor prezente a inceput sa o huiduie si sa arunce cu obiecte in ea.

Locul 6Beyonce

Felul in care a cazut Beyonce pe scena din Orlando in luna iulie merita sa fie adaugat in Cartea Recordului, pentru mobilitate. Imbracata intr-o eleganta rochie de culoare rosie, artista s-a impiedicat si s-a rostogolit pe treptele scenei, reusind in final sa isi revina si sa cada in picioare.

Locul 5Ashley Simpson

Sora mai mica a Jessicai Simpson a trait un cosmar in timpul unei aparitii la Saturday Night Live in 2004. Ashley a reusit sa interpeteze piesa “Pieces of Me” fara a avea parte de incidente neplacute, insa in momentul in care a revenit pe scena pentru a interpreta cea de-a doua piesa, lucrurile nu au mai mers la fel de bine.

In timp ce trupa tocmai incepea sa cante primele acorduri, a inceput sa se auda pozitivul piesei “Pieces of Me”, interpretata anterior, ceea ce a facut sa se vada clar ca Simpson a facut si avea de gand sa faca in continuare playback.

Locul 450 Cent

50 Cent nu a recunoscut niciodata ca s-a oprit din interpretare la mijlocul piesei la editia din acest an a premiilor BET din cauza ca s-a oprit banda. 50 cent sustine ca a fost lovit de o dansatoare si din aceasta cauza nu s-a mai putut concentra. Imediat dupa incident, artistul a coborat de pe scena si a strans mainile fanilor.

Locul 3Britney Spears

Britney Spears a dezamagit publicul prin aparitia de la MTV Music Video Award, care a avut loc la sfarsitul saptamanii trecute. Perez Hilton a declarat cu privire la showul sustinut de Spears: “Ne-am simtit insultati, ofensati si dezgustati de 'interpretarea' ei”.

Locul 2 Janet Jackson si Justin Timberlake

In anul 2004 Justin Timberlake si Janet Jackson au sustinut un concert, in fata a peste 140 milioane de telespectatori, insa l-a un moment dat a avut loc un incident neplacut - din greseala Timberlake i-a dezvelit lui Janet un san. Dupa aceasta intamplare, cei doi au incercat din rasputeri sa convinga publicul ca a fost o simpla greseala.

Locul 1 Fergie

Cantareata trupei Black Eyed Peas, Fergie a trait cel mai groaznic cosmar al ei in momentul in care a urinat pe ea pe scena din San Diego. Lucru cel mai ingrozitor a fost ca un fotograf siret a reusit sa filmeze momentul.

Dupa acest incident, Fergie a primit numeroase porecle, cum ar fi “Persoana care urineaza”, “Vezica picuranda” si “Dusul de aur pentru pantaloni”. La inceputul acestei luni cantareata a declarat pentru revista Heat: “Cel mai jenant moment din viata mea a fost cel de pe scena din San Diego. Este o imagine pe care nu o sa o pot uita niciodata.”

Pentru a vizualiza cateva fotografii surprinse la evenimentul din San Diego click aici.