Cantaretul Sting (55 de ani) a fost surprins de presa locala iesind din unul din bordelele de top din Hamburg - Relax, informeaza dailymail.co.uk.

Se pare ca artistul a mers in acest bordel, imediat dupa ce a sustinut un concert in Hamburg. Relax se recomanda a fi un club de striptease, insa toata lumea stie ca este un bordel de lux, frecventat seara de seara de mai bine de 40 de modele. Se pare ca majoritatea modelelor le tin companie clientilor si sunt platite la ora.

De obicei, acestea ii insotesc pe clienti la piscina, in jacuzzi si la sauna si ii incurajeaza sa cheltuiasca cat mai mult.

La Relax, clientii pot servi sampania Dom Perignon direct in jacuzzi, la sauna sau sa o soarba direct de pe sanii tinerelor modele.

Unul dintre cele mai bine vandute publicatii din Germania, ziarul Bild a publicat stirea despre Sting, punandu-i titlul “Ce a facut Sting in bordelul de top din Hamburg?”. Pentru a demonstra ca stirea nu este doar un zvon, ziarul a publicat si o fotografie in care Sting este surprins in timp ce pleca din parcarea care apartine clubului Relax, in jurul orei 2.15.

Articolul despre Sting continua: “Ceea ce a facut acolo este neclar. In acest bar exista in fiecare seara 40 de modele, care satisfac dorintele clientilor. “. De asemenea, in materialul repectiv este speculat faptul ca Sting ar fi putut merge acolo pentru a interpreta piesa “Roxanne” a trupei Police, in care este vorba despre o prostituata.

O purtatoare de cuvant a clubului a declarat ca a aflat ca Sting a fost fotografiat in parcarea clubului, insa a negat faptul ca artistul a intrat in club.

Intrebat despre noaptea petrecuta de Sting la Hamburg, purtatorul de cuvant al cantaretului a declarat: “Sting si sotia lui, Trudie Styler, au vorbit intotdeauna deschis depre faptul ca sunt interesati de cluburile de striptease. Nu stiu daca a mers in acest club, insa nu as fi surprins sa aflu ca a fost acolo. Nu vad de ce ar trebui sa ii fie rusine daca a fost acolo.“