Inca un actor din serialul “Totul despre sex” s-a alaturat echipei care va realiza varianta pentru marile ecrane, informeaza people.com. Acesta este Evan Handler, cel care a interpretat rolul lui Harry Goldenblatt, barbatul pentru care Charlotte York (Kristin Davis) a trecut la iudaism pentru a putea avea o relatie cu el.

Filmarile - care le vor aduce din nou impreuna pe Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Cynthia Nixon si Kristin Davis - vor incepe luna viitoare, filmul urmand a fi lansat in 2008.

Tosusi, Handler nu este tocmai multumit de rolul pe care il are in film: ”Harry nu este un personaj care sa predomine in film. Ma refer la faptul ca este prezent in film, insa povestea le vizeaza pe cele patru prietene.”.

Handler - care in luna aprilie va incepe filmarile pentru noua serie “Californicatioi”, alaturi de David Duchovny - a dezvaluit faptul ca in noua productie “Totul despre sex” este posibil sa revina si alti actori care au jucat in serial.

“Eu si alti actori, care inca nu am semnat inca contractul, vom juca in noua productie. Toti am cazut de acord cu noii termeni intr-un fel sau altul.”, a mai spus Handler.