Fostul star al fotbalului american O. J. Simpson a fost inculpat pentru implicarea sa intr-un jaf armat la Las Vegas. El ar trebui sa compara, in cursul zilei de miercuri, in fata justitiei pentru a-i fi prezentat actul de acuzare. El este acuzat pentru ca ar fi patruns, joia trecuta, impreuna cu mai multe persoane inarmate, in camera de hotel a unui colectionar, de unde a luat mai multe obiecte.

In varsta de 60 de ani, Simpson a fost arestat preventiv duminica trecuta, fara posibilitatea de eliberare pe cautiune. Impotriva sa au fost formulate 11 capete de acuzare, printre care rapirea unei persoane sub amenintarea unei arme si jaf armat..

In interviurile acordate inainte de a fi arestat, O.J. Simpson a sustinut, insa, ca obiectele i-ar fi apartinut, de fapt, lui, dar i-au fost furate, si a negat existenta armelor in acest incident.

O.J.Simpson a tinut prima pagina a ziarelor din SUA dupa ce a fost achitat in procesul in care era judecat pentru uciderea fostei sale sotii si a prietenului acesteia, in 1995.