Justin Timberlake a vorbit prima data in cadrul unei emisiuni televizate despre viata sa personala si despre unele dintre iubitele sale pe care le-a avut de-a lungul timpului. “Am o relatie.”, a declarat cantaretul, care si-a petrecut majoritatea timpului din ultimul an alaturi de Jessica Biel, in cadrul emisiunii de miercuri seara a lui Oprah Winfrey, informeaza people.com.

Si cum mereu evita sa spuna numele iubitei, Timberlake, in varsta de 26 de ani, a declarat: “Tot ce pot sa va spun este ca miroase extraordinar. Devin destul de romantic cand ma aflu langa ea.”.

De asemenea, Timberlake a mai spus ca in momentul in care se afla in turnee converseaza si se vad prin intermediul internetului. “Tehnologia este un lucru minunat cateodata. Mi se pare extraordinar ca o pot vedea atunci cand ma aflu la mare distanta de ea. Astfel, ma simt mai aproape de ea.”.

Timberlake si Biel au fost vazuti impreuna la o petrecerea care a avut loc dupa decernarea Golden Globe in luna ianuarie, iar in mai o sursa a declarat: ”Justin este indragostit. Isi doreste sa stea in permanenta alaturi de ea. Este pregatit sa aiba o relatie serioasa.”.

Saptamana trecuta, dupa ce a castigat numeroase premii la MTV Music Video, Timberlake a sarbatorit alaturi de cele doua femei pe care le iubeste: mama sa si Biel.

Timberlake a fost intrebat de Winfrey despre ce crede ca se intampla cu fosta lui iubita, Britney Spears. Cantaretul a raspuns: “Sincer, chiar nu stiu ce se petrece cu ea. Nu am mai vorbit cu ea de ani de zile. Nu am nimic impotriva ei, chiar mai tin la ea. Mi se pare ciudat sa vorbesc despre ea, pentru ca nu am mai facut acest lucru de mult.

Eram adolescenti in momentul in care am avut acea relatie. Cred ca este explicatia esentiala a ceea ce a fost intre noi. Cred ca Britney este o persoana extraordinara, sufletista.”.